2022 ny stil screentrykblæk til stof - 500 ml tekstilrenseløsning - Ocinkjet


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

Vi giver dig som regel konstant det mest samvittighedsfulde shopperfirma og det bredeste udvalg af designs og stilarter med de fineste materialer. Disse bestræbelser omfatter tilgængeligheden af ​​tilpassede designs med hastighed og forsendelse tilHeat Press Ink,Til Hp 711xl blæk,85ML Desktop Sublimation Ink til EPSON XP-150X0, Vores princip er tydelig hele tiden: at levere højkvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser til kunder over hele planeten. Vi byder potentielle kunder velkommen til at komme i kontakt med os for OEM- og ODM-ordrer.
2022 New Style Screen Printing Blæk til stof - 500ML tekstilrenseløsning - Ocinkjet Detail:

Specifikation

Mærkenavn Ocinkjet
Modelnummer Tekstil rengøringsløsning
Produktnavn Ocinkjet 500ML tekstilrenseopløsning/printhovedblækstråleskriverhovedrenseopløsning til blæk Xp600 Dtf
Bind 500ml/flaske
Produkttype Rengøringsvæske, rensevæske, renseopløsning
Kvalitet 100 % test før udsendelse
Suit Printer Til DTF-printer
Certifikat Ja
Farve Farveløs
Garanti 1:1 Udskift enhver defekt opløsningsmiddel rengøringsvæske
Karakteristisk Brug til rengøring af patron, printhoved, printerrør...
Blæktype Miljøvenlig opløsningsmiddel blæk

Produktbeskrivelse

Renseopløsningens funktion er at reducere vandets overfladespænding og forbedre dekontamineringseffekten. Rensevæsker omfatter uorganiske rensevæsker og organiske rensevæsker. Den organiske renseopløsning er en renseopløsning lavet af kulstofforbindelser, og den uorganiske renseopløsning er lavet uden kulstofforbindelser, så den er uorganisk. Der er mange klassificeringsmetoder til rensevæsker, som varierer fra land til land. De er generelt opdelt i tre kategorier: vandige, semi-vandige og ikke-vandige rengøringsmidler. Rengøringsløsningen produceret af vores Ocbinkjet er vandbaseret og meget miljøvenlig. Det skader ikke den menneskelige krop og kan bruges med tillid.

Service

1. 12+ år producent
2. Økonomisk og miljøvenlig
3. Højteknologisk indhold og effektive teknikere
4. 1:1 erstatning for enhver defekt forårsaget af vores fabrik

Vores produktfeedback

ab7105e6

#Afspejler kvaliteten af ​​varer fra siden #

#At vælge vores produkter er klogt og smart#

Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil

En højteknologisk virksomhed med fokus på forskning og udvikling, fremstilling, salg og servicering af kompatible udskrivningsforbrugsvarer er Ocinkjet Printer Consumables Co., Ltd. For at tilbyde højkvalitets, miljøvenlige digitale printforsyninger har vi implementeret avanceret produktionsteknologi og -styring .

Vores udstilling

Vores udstilling

Vores team

Vores team

Certificeringer

0d48924c1


Produktdetaljer billeder:

2022 New Style Screen Printing Blæk til stof - 500ML tekstilrenseløsning - Ocinkjet detaljebilleder


Relateret produktguide:

fortsæt med at booste, for at være sikker på varekvaliteten i overensstemmelse med markedets og købers standardkrav. Vores firma har en fremragende forsikringsprocedure, der tilfældigvis er etableret for 2022 New Style Screen Printing Ink For Fabric - 500ML Textile Cleaning Solution – Ocinkjet , Produktet vil levere til hele verden, såsom: Australien, Orlando, Sri Lanka, Vi tror at gode forretningsforbindelser vil føre til gensidige fordele og forbedringer for begge parter. Vi har etableret langsigtede og succesrige samarbejdsrelationer med mange kunder gennem deres tillid til vores tilpassede tjenester og integritet i at drive forretning. Vi nyder også et højt omdømme gennem vores gode præstation. Der forventes bedre ydeevne som vores princip om integritet. Hengivenhed og stabilitet vil forblive som altid.
  • Denne virksomhed kan godt opfylde vores behov for produktmængde og leveringstid, så vi vælger dem altid, når vi har indkøbskrav.
    5 stjernerAf Eileen fra Guyana - 2018.09.29 13:24
    Kundeservicepersonalet er meget tålmodig og har en positiv og progressiv holdning til vores interesse, så vi kan få en omfattende forståelse af produktet og endelig nåede vi til enighed, tak!
    5 stjernerAf Anna fra Egypten - 29.09.2018 13:24
    Skriv din besked her og send den til os